Stop ogenblikkelijk met het lezen van het meest recente nummer van uw geliefde Propria Cures! Volgens de advocaat van Joost Zwagerman zouden we namelijk in het laatste nummer wederrechtelijk hebben geciteerd uit e-mails die Zwagerman ons enige tijd geleden toestuurde. Onder dreiging van het aanspannen van een rechtszaak hebben we besloten de verdere verspreiding van de citaten, zoals die te vinden zijn in het laatste nummer, onmiddellijk te staken. Al was het maar omdat Propria Cures al jaren geen subsidiegeld meer ontvangt om in rechtszaken te steken.

Mocht u niet uw gehele exemplaar willen vernietigen, maar ons toch niet voor de rechter willen brengen, dan bent u op woensdagavond 25 februari vanaf 21.00 van harte welkom in café de Zwart op het Spui in Amsterdam, alwaar de gehele redactie van PC aanwezig zal zijn om uw PC  gratis en voor niets te censureren met een zwarte stift.

Bent u niet in het bezit van een papieren exemplaar van PC? Dan moet u zich schamen en kunt u het gecensureerde stuk hier lezen: https://www.propriacures.nl/2015/02/tm-heeft-een-nieuwe-luier-nodig-joostileaks-2/

Archief