gwBeste Geert,

Ik ben erg onzeker over mijn schoenmaat. Ik ben een volwassen man van 34 jaar oud en ik heb schoenmaat 39. Veel mensen denken dat de schoenmaat een indicatie is voor de lengte van het geslacht. Om die reden lieg ik heel vaak over mijn schoenmaat, vooral tegenover vrouwen. Als ik geholpen word in de winkel dan zeg ik dat ik maat 44 heb, waardoor ik heel moeilijk loop en mijn voeten met elkaar vergroeid raken. Mijn orthopedist zegt dat ik mezelf te gronde richt, maar het alternatief is dat mensen mij pinkeltje zullen noemen. Wat moet ik doen?

Wanhopige groet,
Sven

Het is werkelijk, en dat meen ik echt voorzitter, een ongehoorde schande dat een burger als Sven, een hardwerkende burger, in een land als Nederland niet uit durft te komen voor zijn eigen identiteit. Dat is allemaal de schuld van de het boerkabeleid van dit korankabinet. En daar moet nu iets aan gedaan worden, voorzitter. Het lijkt mij het beste dat dit kabinet de hand in eigen boezem steekt en met de staart tussen de benen de Kamer verlaat.

———————————————————————————————————————————————–

Lieve Geert,

Mijn dochtertje wordt binnenkort vijf jaar oud. Reden voor een feestje waarvoor ik alle buurtkinderen wil uitnodigen. Allemaal, behalve één. Aan de overkant woont een meisje dat een soort enge ziekte heeft. Ik ben bang dat ze alle aandacht opeist met haar ‘speciale behandeling’. Ze trekt altijd veel bekijks met dat infuus van haar, en dit is wel de grote dag voor mijn kleine prinsesje. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ze thuis blijft zonder dat ik boze reacties krijg van de buren?

=xxx=
Een bezorgde moeder

Kijk, mevrouw de voorzitter. Dit is hoe de man op de straat tegen de Islam aankijkt: de Nederlandse bevolking ziet de Islam als een ziekte. En dan geven de Mekkamakkers uit dit kabinet deze moslims ook nog eens een ‘speciale behandeling’. Dat is nu precies wat ik oude politiek noem. Ik zeg het maar, ik vind het ronduit krank-zin-nig dat de Nederlandse burgers hier het slachtoffer van worden, mevrouw de voorzitter. Het wordt tijd dat de koranknuffelaars uit dit kabinet hun verantwoordelijkheid eens nemen en een enkeltje ver, ver weg van Den Haag kopen.

———————————————————————————————————————————————–

Beste Geert,

Ik leid een dubbelleven. Op mijn werk vindt iedereen Komt een vrouw bij de dokter van Kluun een prachtig en aangrijpend boek. In mijn familie wordt er juist heel erg neergekeken op dit soort ‘proza’. Als gevolg daarvan moet ik constant op mijn woorden letten. Bij een familiediner zeg ik dat ik Kluun stom vind en op mijn werk heb ik altijd een T-shirt van Kluun aan. Toen er laatst een vrouwelijke collega bleef slapen, merkte ze bij het ontbijt op dat er geen Kluunmokken waren zoals ik beloofd had. Ik vrees dat ik meer en meer verstrikt raak in mijn web van leugens. Help!!!

Groetjes,
A. uit P.

Wij moeten trots zijn op onze joods-christelijk-humanistische cultuur waarin de hardwerkende mannen gewoon vreemd kunnen gaan wanneer hun vrouw met terminale kanker op bed ligt, mevrouw de voorzitter. Maar ook deze Nederlandse traditie lijkt door dit kabinet van zielige jongetjes, en ik zeg het maar gewoon, kaltgestellt te worden. En het zal op deze manier niet lang meer duren voor ook Kerst, Pasen, Sinterklaas en de Avondvierdaagse aan de beurt zullen zijn. Had ik trouwens al gezegd dat dit kabinet maar beter op kan stappen?

Archief