Maar Beau, wat doe je nu?Na onze succesvolle intrede op het wereldwijde web, zal Propria Cures met ingang van volgende jaargang verdere moderniseringen invoeren. Om een bredere doelgroep te bereiken, zal de redactie geen moeilijke woorden meer gebruiken. Onze bakken op de universiteit worden verplaatst naar alle vestigingen van ROC Midden-Nederland. Gastredacteur Verdonschot wordt per direct vervangen door Wolter Kroes. We zweren de polemiek af en leggen ons toe op gezellige verhaaltjes. Jury-avonden worden op lokatie gehouden op bijvoorbeeld de camping, de kermis of in een pretpark. Rita Verdonk wordt bevorderd tot onze stichtingsvoorzitter, Patricia Paay doet de notulen. OK ruilt haar soapvriendje in voor iemand die ‘lekker gewoon is gebleven’. JG bijvoorbeeld, die zijn redacteurschap voortaan zal combineren met het presenteren van Life and Cooking. StB, JV en JS gaan volgend jaar naar het songfestival. En oh ja, onze oud-redacteur Beau sturen we naar SBS.

Archief