Boris Pitt for the winOptyfen met je pluizige beestjes en persberichten over ludieke onderzoekjes. Het is tijd voor een ouderwetse zomerfittie. Stoelen aan de kant, wapens inleveren en niet stoppen met slaan tot er bloed heeft gevloeid. In de ring: Boris ‘bareback’ van der Ham en uitdager Joël ‘christenbloedhond’ Voordewind. Reden? Boris weigert op te houden over het inmiddels veelbesproken World Family Congress, geopend door André Rouvoet (frontman van Voordewinds click). Op het congres staan waarden centraal (homohaat, abortushaat, weldenkendemensenhaat) die volgens van der Ham niet verenigbaar zijn met de Nederlandse waarden. Joël Voordewind vindt dat ‘demonisering’ en noemt het ’te belachelijk voor woorden’ dat van der Ham al kritiek had voordat Rouvoet zijn toespraak had uitgesproken. Nog even en Boris komt met een nieuwe diss, waarna er eindelijk geklapt kan worden. Voorspelling: van der Ham slaat als een homo, Voordewind keert hem de andere wang toe. Ready? Steady? Fight!

Archief