vlees, vrouw, bierHet mag bekend zijn: heeft u als crimineel een facebook- of hyvesprofieltje dan kan het zomaar zijn dat de belastingdienst en/of politie meekijken. Gegevens online zetten over je vrienden, werk en woning: voorzichtigheid is geboden. De situatie in Nederland is echter nog niets in vergelijking met die van onze crumpetvrienden uit de UK. Daar maakte de massaal uitgerukte politie dit weekend een einde aan een op internet aangekondigde barbecue. Inderdaad. Een barbecue. Feestjes zonder vergunning hebben in Engeland de neiging om uit de hand te lopen, en gelukkig werd dat deze keer voorkomen. 17 personen (!) werden naar huis gestuurd. De vangst: twee dozijn worsten, een koelbox met shaslicks en twee kilo hamburgers. In de kofferbak van een verdachte auto werd een verborgen compartiment met aardappelsalade aangetroffen. Bericht aan de politie Amsterdam-Amstelland: StB is niet binnenkort jarig. Hij houdt zeer zeker geen barbecue in het Westerpark. Hij gaat niet langs de slijter, heeft geen gemarineerde hertenbiefstukjes ingeslagen en heeft geen vrienden. Einde aankondiging.

Archief