Stelt u zich het volgende voor: de Noordkust van Ierland in de zomer. Woeste golven, woester landschap, leprechauns in het wild, dronken katholieke geestelijken, overvloedige zonneschijn en een minstens net zo overvloedige verzameling van authentieke pubs. De plek waar u altijd al had willen zijn. U woont daar een maand lang in uw eigen villa. Er is 5000 euro zakgeld om vrij te besteden, zolang het maar op gaat aan drank en vrouwen. Desgewenst kunt u uw maîtresse of toyboy gratis laten invliegen. Uiteraard geniet u daar van een goed glas whiskey. Bushmills-whiskey. Door u zelf gestookte whiskey, want gedurende die maand werkt u in de Bushmills distilleerderij (Est. 1608) om een eigen unieke whiskey te ontwikkelen. Naast het PC-redacteurschap de enige baan waar drinken tijdens werktijd wordt aangemoedigd. Winnen? Gewoon meedoen met die unieke wedstrijd van Bushmills. Schrijf u in via Facebook, laat zien waarom u geschikt bent om een maand lang bij Bushmills te werken en leef het gedroomde leven in Ierland. Piece of cake. (Per land wordt één persoon geselecteerd voor de finale in Ierland.) Sláinte!

Archief