lowlandsNou, dat was ons het feestje wel. De laatste dag stond vooral in het teken van het eeuwige dilemma: gratis blikbier backstage of toch weer twee muntjes neertellen voor prosecco in de perstent? En dan was er het optreden. Volgens ons het beste optreden ooit op Lowlands gegeven, volgens anderen ook best leuk. Verdonschot mocht voor een uitzinnige menigte aftrappen, JS & OK hielden de redactie-eer hoog, Herman Koch oreerde over felatio en poedels en Jean-Marc van Tol mocht ongestraft op borsten tekenen. Sweet! De meeloper hebben we inmiddels weer gevonden. Die probeerde het podium van de Alphatent te bestormen onder het uitroepen van ‘Op de zuidpool wonen helemaal geen apen, stelletje mongolen,’ om vervolgens door de beveiliging te worden afgevoerd. JV & JG zijn op dit moment lege bekertjes aan het rapen om hem vrij te kunnen kopen. Helpt u mee?

Archief