Kijk kinders, mijn tanden zijn nog niet weggerot!Nieuws uit de wetenschap. Alcohol en tabak zijn net zo schadelijk voor de samenleving als heroïne en crack, zo blijkt uit een rapport dat vandaag door – goh, wat een enorme verrassing – Ab Klink naar de Tweede Kamer werd gestuurd. Klink, beschermengel van uw lijf en leden, zette 19 middelen op de lijst waarvan khat, LSD en paddo’s nog de minst erge zijn. Dat komt omdat ze relatief weinig gebruikt worden. Alcohol en tabak wel en dus eindigen ze bovenaan de zwarte lijst van Ab. Wel zo handig als je straks argumentatie nodig hebt om meer heffingen, verboden en controles door de kamer te jassen. Mensen als Ab Klink hebben geen drugs nodig. Die steken hun neus niet in het poeder, maar gewoon in andermans zaken. Leuk én gratis! Maar vertel eens Ab, heeft een roker je wel eens een lege happymealverpakking proberen te verkopen op centraal om zijn pakje Lucky Strike te kunnen bekostigen? Nou? Nou?!

Archief