Ook meneer de burgemeester zegt: stemmen!Hup, koppel die vadsige reet van je los van de bureaustoel en trek je zondagse pak aan. Ook jij, Bongo Dave. Het is tijd om te stemmen, en wij van PC vinden dat een serieuze zaak. Scheur je envelop met stempas open als het nylon broekje van die veel te prijzige (haha, een eurometafoor) hoer en fiets als de wiedeweerga naar het muffe buurthuis, voor de gelegenheid zonder buurtcoaches maar met pisvlekbebroekte vrijwilligers. U kunt kiezen uit Rambo van Baalen, een SP’er met een TBS-hoofd, een PvdA’er met flinke praatjes die uiteindelijk toch weer netjes in de pas gaat lopen of u kunt de CDA helpen om haar fractiehomoseksueel naar Brussel te verbannen. Bent u dol op weilanden en vindt u stierenvechten superlullig, dan adviseren wij GroenLinks. PVV gaat voor de eerste Barry in het europarlement, en wie zijn wij om daarover te oordelen. D’66 schijnt ook nog een kandidaat te hebben die ze al vijf jaar in Brussel verstopt hebben. Wij hebben geen idee, maar we hebben gehoord dat het een meisje is. Na het stemmen melden in de reacties zodat we aantekeningen kunnen maken over uw politieke voorkeuren.

Update: En daar zijn de resultaten. De sharia wordt voorlopig nog niet ingevoerd, SP verdubbelt voor de verandering eens niet en allebei de vrouwtjes staan op winst. Goed bezig, Nederland!

Archief