DionU, beschaafde Amsterdamse student, twijfelde natuurlijk nog een beetje tussen Groenlinks en D’66. Welnu, er is een alternatief. Vanmiddag presenteerde de PVV haar verkiezingsprogramma, met daarin goed nieuws voor studenten. Zo belooft Wilders de studiefinanciering intact te laten, en ook de OV-studentenkaart staat niet discussie. Universiteit en hbo worden nooit samengevoegd, zodat die achterblijvertjes lekker aan hun kant van de Amstel kunnen blijven. 5 mei wordt weer een vrije dag, u hoeft dus nooit meer een college te missen om Kane, van Velzen en de Vengaboys te zien op het Museumplein. Het rookverbod wordt opgeheven en ook vrouwenbesnijdenis staat op de helling (je weet het maar nooit, bij die damesdisputen). Kortom, een stem op de PVV is een stem voor een mooie studententijd. En hoera: we krijgen een dierenpolitie!

Archief