jg-maudwebAl een  paar maanden schrijft ene Maud Verstraten, pseudoniem van ‘een 23-jarige studente Nederlands’, stukjes over haar seksleven op campus.tv. De teller staat tot nu toe op 4: een melkwitte dj, een collega met een kleine lul, een Noor en een Spaanse god. In de comments moet Maud het ontgelden. ‘Marketingtruc’, is de meest gehoorde reactie. En omdat wij van PC graag zien dat het literaire debat verder gaat dan een welles-nietesdiscussie, willen wij Maud een unieke kans geven om alle cynici de mond te snoeren. Maud: wij bieden je onze redacteur JG. Een verzorgde, 22-jarige student Nederlands die houdt van aardappelen met jus en een aardig mopje basgitaar speelt , hij is zindelijk en tevens verdienstelijk ‘zoon-van’. Neem je even contact met hem op, Maud? jg@propriacures.nl. Kunnen jullie er daarna allebei een stukje over schrijven, zodat al die lullige commenters geen recht meer van spreken hebben. Alles geheel anoniem natuurlijk.

Archief