De beste film OOITGI Joe is geen kutfilm. Herhaling: GI Joe is géén kutfilm. En als u die mening niet deelt dan gaat u maar lekker op eigen kosten naar de bioscoop. Filmmaatschappij Paramount Pictures houdt de persvoorstelling van haar nieuwe blockbuster GI Joe: The Rise Of The Cobra niet zoals gebruikelijk voor iedereen die maar bereid is een stukje te schrijven, maar alleen voor positieve journalisten. Serieuze filmpers is niet welkom. Die vinden al dat schieten en de aanwezigheid van vrouwen met dikke tieten in een elite commando-unit maar ongeloofwaardig en stom. Dat vinden wij zeer zeker niet. Sterker nog: we hopen dat er ook een boek uitkomt dat we kunnen recenseren. Tot die tijd nemen we genoegen met vrijkaartjes voor de première en een poppenset voor JG. Paramount, stuurt u ons de kaartjes op?

Archief