zigeuners-monuZakkenrollers zijn de laatste maanden als een plaag van Bijbelse proporties in ons land neergestreken. Om u te helpen uw waardevolle spulletjes niet te verliezen aan een stel gauwdievende Roemenen heeft Propria Cures speciaal en exclusief voor u vijf tips opgesteld om een definitief einde te maken aan de malafide praktijken van ziehende gauners

TIP 1: Stop altijd een handje kak in één van je broekzakken. Op die manier haalt een potentiele zakkenroller een vieze stinkende hand als hij je van je smartphone probeert te ontdoen

TIP 2: Ga niet met de metro. Pak gewoon de fiets, je kunt sowieso wel wat lichaamsbeweging gebruiken zo te zien.

TIP 3: Als zo’n Roemeens uitziend type een kaart op je terrastafel legt om zogenaamd de weg te vragen, denk dan geen twee keer na en geef hem een stomp tussen zijn ogen.

TIP 4: Als een vrouw met Roemeens uiterlijk je een ketting of ring om wil doen als bedankje voor een bewezen dienst, stomp haar dan eveneens tussen haar ogen. Bewijs Roemeens uitziende types voortaan maar helemaal geen diensten meer, ga meteen over tot het tussen de ogen stompen.

TIP 5: Als er een zigeuner op je afkomt, gooi dan een handje knikkers op straat. Zigeuners zijn bang voor knikkers.

Archief