plorkIn de mail: Beste Redactie. Momenteel zijn er film opnames door heel Amsterdam voor de nieuwe tv serie A’DAM – E.V.A (Amsterdam en Vele Andere). De serie gaat over twee mensen Adam en Eva die elkaar ontmoeten en verliefd op elkaar worden, maar ook over hoe iedereen in Amsterdam op een bepaalde manier met elkaar verbonden is. (…) Over een paar weken gaan we een scene draaien waar voor wij naakte studenten zoeken. Nu zijn wij er al een tijdje mee bezig maar hebben nog niet zo veel aanmeldingen. Wij vroegen ons af of jullie ons misschien zouden kunnen helpen door middel van een oproep te plaatsen. De Propriacures is een hip jong blad en bereikt waarschijnlijk het publiek wat wij zoeken. En of De Propriacures een hip jong blad is voor naakte studenten. Auditiefoto’s kunnen naar redactie@propriacures.nl, aanmelden doet u op figuratie@flinckfilm.nl. Stelletje blootlopers.

Archief