lowlands

U vroeg zich natuurlijk al af of  er naast Zondag Rustdag nu ook Maandag Rustdag, Dinsdag Rustdag en Donderdag Rustdag zouden volgen voortaan. Wees gerust, u hoeft niet op zoek naar een nieuw favoriet blog: wij waren even druk met de voorbereidingen voor het PC-optreden op Lowlands (waarschuwing: flashsite). Om 12 uur zondagmiddag treden uw redacteuren Jelte Sondij en Olga Kortz daar op in de Magneetbar, samen met Herman Koch, Leon Verdonschot, Fokke én Sukke en dat alles onder de bezielende leiding van Frank Evenblij (die u kent als Jakhals Frank). In het schema staat op dat tijdstip verder alleen M-M-M-Miss Montreal, dus we verwachten dat het druk wordt. Houdt het bloggen hier dan op? Neeneenee. IEDERE dag  zullen we vanuit de perstent netjes verslag doen. Want zo zijn wij. (foto: StB investeert met zijn twee gratis introducees in de toekomst)

Archief