hoera!Of nee, van 2009. Boeien! Vanaf vandaag kunt u ons in één rijtje noemen met Geenstijl, Sargasso en willemijndicke.nl. Dat wij eigenlijk helemaal geen weblog zijn, maar een literair-satirisch tijdschrift met een eigen website, ach, een kniesoor die daarover valt. Wat telt is dat we nu ons eigen hippe 2.0 speeltje hebben en dat er aan het einde van de regenboog een grote pot met subsidie staat. Wij verheugen ons nu al op de uitreiking. Winnen of niet, we verwachten zeker 20 iPhone’s en andere gadgets uit de garderobe te kunnen jatten. Bert Brussen hebben we beloofd Jeroen Mirck een okkernoot te geven en we rekenen op gratis drank. Onze speciale dank gaat uit naar JV (14 stemmen), die groep stonede Italianen in het internetcafé (41 stemmen) en Hamid Karzai (248.350 stemmen). Hadden we al gezegd dat u nog een keer moet stemmen? GO!

Archief