Het boterhamtrommeltje van WouterJoehoe, wakker worden. Het is Prinsjesdag, dus krijgt u vandaag te horen dat uw stufi de komende twee jaar niet omhoog gaat. Dat wist u natuurlijk al, dankzij die lekkende proleet van een Paul Tang. Wat een verrassing. Iemand met een oorbel de kamer binnenlaten en dan zeuren als er iets weg is. Dat is alsof je Igor de verschrikkelijke kattenslachter thuis uitnodigt en verbaasd opkijkt als je Minous terugvindt in de blender. Belangrijkste vragen: haalt de koningin het einde van de dag en ziet Krista van Velzen er nog belachelijker uit dan de voorgaande jaren? Wij denken in beide gevallen van wel, maar als u toch wilt kijken bent u welkom. Mocht u het gestamel van die gerimpelde chimpansee op de troon niet interessant vinden, dan is er altijd nog de herhaling van P&W. Mark Rutte die Alexander Pechtold verliefd in de ogen kijkt, Alexander Pechtold die Femke Halsema verliefd in de ogen kijkt en Jeroen Pauw die Agnes Kant een lui mens noemt. Leuk!

Archief