DaffydOp het Westerdok staat homoseksueel Nederland op dit moment te swaffelen trappelen om te beginnen aan de jaarlijkse Gay Pride. Gezellig, normaal gesproken, maar dat is dit jaar anders. Radicale heteroseksuelen hebben de tekst ‘homo’s gaan naar de hell,’ gekalkt op een brug nabij het startpunt. Radicale homoseksuelen laten in de Volkskrant weten het ontzettend jammer te vinden dat hun feestje zo heteroïseert. Teveel Plasterk, Marcouch en Pierre van Hooijdonk en te weinig buttplugs, kunstlullen en zaad. Jongens, kunnen we niet gewoon allemaal met elkaar opschieten? Een mooi compromis sluiten, waarin we op de bruggen schrijven dat alleen de Christelijke homo’s naar de hel gaan en prominenten alleen mee mogen varen als ze eerst een kwartiertje op hun duim gaan zitten? Laten wij samen de liefde vieren. Voorwaarts!

Archief