De ChefDe kogel is door de kerk. Derk Sauer, onze sugar daddy uit Moskou, heeft NRC Handelsblad aan zijn immer uitdijende imperium toegevoegd. Na de Russische Playboy (succesvol) en Het Gesprek (niet zo succesvol), probeert hij het nu eens met iets serieus. Knallende kurken op de redactie dus. Voortaan mogen we goeiemoggel tegen Aaf Brandt Corstius zeggen en zal JG met Rob Wijnberg de degens kruisen (niet op die manier) over wie de meest belezen man van Sauerland is. JV peinst ondertussen met welke hippe nextcolumniste hij een eenzijdig zwaardgevecht wil aangaan. Wel slecht nieuws voor de redacteuren van NRC natuurlijk. Die moeten voortaan elke week twee keer aanschuiven in DWDD, ’s middags naar yogales en de helft van hun salaris per direct in de partijkas van de SP storten. Vrienden, we weten er alles van. Welkom!

Archief