Guitig kijken maakt je niet per definitie minder homoseksueel.jpgWe kijken er naar uit. Voormalig LAKS-voorzitter en dictatoriaal typje Sywert van Lienden gaat spoedig aan de slag als columnist bij HP/De Tijd. Hoofdredacteur Jan Dijkgraaf maakt zich geen zorgen over de onervarenheid van zijn nieuwe werknemer (18), eerder had die namelijk al een hoekje in de Pauze. Sywert zal het wel druk krijgen. Naast zijn schrijverschap is hij actief voor een marketingbureau, een onderwijsadviesbureau en attendeert hij het herkansersklasje van het Barlaeus. Omdat van Lienden doorgaans overal met ruzie weggaat (aan het huilen maken van lieve vwo-meisjes, slaan van collegabestuursleden bij het LAKS) lijkt HP ons een uitstekende keuze. Hamvraag: gaat het de jonge opiniemaker lukken wat Beatrijs en Max Pam niet voor elkaar kregen? Sywert, als je Jan Dijkgraaf aan het huilen maakt, krijg je van ons een nieuwe brommer!

Archief