Dré op de praatstoelSuccesje voor de hoofdstad. Terwijl de Amerikanen nog steeds denken dat Amsterdam een poel van verderf is en kinderen hier postnataal geaborteerd worden als ze een hazenlip hebben, heeft de respectabele organisatie World Congress of Families Damsco toch maar mooi gekozen als locatie voor hun jaarlijkse congres. Een gezellige samenkomst waar zelfgemaakte brownies worden gegeten (geen kruimels op de bijbel a.u.b.) en hel en verdoemenis worden gepreekt. Nederlandse verworvenheden als abortus, homoseksualiteit en het gebruik van condooms MOGEN namelijk helemaal niet van deze fijne club. Het zal dus wel even wennen zijn in Nederland, en daarom heet André Rouvoet de Alabama Taliban hoogstpersoonlijk welkom met een videoboodschap. Inderdaad. Vice-premier Rouvoet van de seculiere staat Nederland opent volgende week een evenement dat lijnrecht tegen alles waar een beschaafd land voor staat – of hoort te staan- indruist. Wilt u ze ook verwelkomen? Studenten mogen voor $ 159,- naar binnen.

Archief