verlindeHet is weer zomer, het is weer tijd voor de jaarlijkse Verlinde-zomerrel. Hoe zat het ook alweer? Vorig jaar was het uw redactie die deze afbeelding in het Intreenummer plaatste, temidden van enkele intellectuele beschouwingen en kritische opiniestukken. Iets met haast en een halve pagina over. El Cid (check ook die hippe site dan), de christencommissie van de Leidse intreeweek, vond het stuk ‘ongepast’ en weerde PC uit de intreetasjes van de nieuwe Leidse studenten. Verlinde? Die kon zich niet herinneren een interview met PC te hebben gehad, maar kon zich vinden in zijn antwoorden. En dan deze zomer! Verlinde boos op BNN. Ze hebben ‘m afgeluisterd en dat is in ene geen ‘leuke studentenhumor’ meer, nee, dat is laster/plagiaat/smaad/verkrachting! De PC-statistiekredactie zegt: Verlinde is hot in de zomer. Gemeten over de afgelopen twee jaar haalt hij een HONDERD PROCENT SCORE op komkommernieuws. De vraag rest alleen nog wat er volgende zomer met Verlinde zal gebeuren. One night in Geert Hoes misschien?

Archief