Dat bovenste knoopje open heb ik van Vaessens afgekekenNee, Arie Boomsma is niet de allerhipste Christen ooit. Dat is Jezus, en op de tweede plaats staat Manuel Venderbos. Sorry, Arie. Manuel draagt palestijnenshawltjes, gebruikt woorden als ‘lul’ zonder dat hij daarna een stuk zeep oppeuzelt en twittert meer dan Bert Brussen en Maxime Verhagen bij elkaar. In zijn vrije tijd is hij een progressieve denker en dus vond hij het wel een goed idee om in augustus mee te varen op de Gay Pride. WRONG! In al zijn enthousiasme was Manuel vergeten dat men bij de EO wel jonge, frisse koppies op de buis wil, maar dat de toko nog steeds gerund wordt bij de wetten van het oude testament. Geen Gay Pride voor Venderbos, ongetwijfeld op straffe van schorsing. Opvallend: vorige maand was hij nog discussieleider op een homo-ontmoetingsdag. Zeg EO, wat is er op 20 juni gebeurd dat Manuel zijn matrozenkostuum voortaan thuis moet laten?

Archief