T_Brink3Heeft u ook een mening? Mooi zo, houd die dan lekker voor uzelf. Het zal een tijdje wat ongemakkelijk voelen in de ochtend, maar wie weet groeit u er overheen. U denkt er misschien nog een keertje aan terwijl u bij de bakker een kwarkbol bestelt, maar verder blijft uw briljante idee voor een column waarin Christiano Ronaldo door een kus van Marjon de Hond in een heteroseksueel verandert, slechts bestaan in het schimmige gebied van uw verbeelding.

Het kan echter zo zijn dat het gevoel sterker wordt. U bent immers van mening dat uw pennevrucht best geestig is en uw vertrouwen groeit met de dag. U waagt het erop en stuurt in voor de kolomkompetitie, de eerste prijsvraag van het jaar. Vanaf dan ligt uw lot in onze handen en wie weet vinden we het wel aardig.

Het maakt niet uit of u graag wilt vertellen dat u vuiligheid met korting bestelt via Grouporn of dat het u ook verdomd weinig interesseert waar Michel Houellebecq is, de keuze is aan u. We geven u 500 woorden. En doe eens gek, stop er een grapje of twee in. Dan kan u zo maar eens een tas met boeken winnen, of wie weet een redacteurszetel. U weet wat u te doen staat.

Archief