onzesinterklaasafblijvendusAgemajeugd! Vandaag heeft u met zijn allen naar de intocht van Sinterklaas gekeken. Sinterklaas, een van de vele mooie joods-christelijke tradities die dit land rijk is. Maar laat u niet bij de neus nemen door de linkse marsepeinmongolen van dit kabinet, die het feest voor u willen verpesten door allerlei islamitische idiotie het mooie Sinterklaasfeest binnen te smokkelen. Sinterklaas is NIET in Ankara geboren. Wij herhalen: Sinterklaas is NIET in Ankara geboren. Gelooft u nu echt dat een Turk jaar in jaar uit naar Nederland komt, zonder dat zijn gehele familie hier al lang en breed van een uitkering geniet? Gelooft u echt dat een Turk zijn Mazda thuis laat staan om hier met de boot heen te komen? Natuurlijk niet. Knoopt u tevens in uw oren, kinderen van dit mooie Nederland: Zwarte Pieten hebben níets met racisme te maken. Onthoud: Negers zijn zwart omdat ze zo vaak door de schoorsteen kruipen. Begrepen? Mooi.  Zet u dan allen vanavond met een gerust hart uw schoen en laat maandag aan uw gekleurde klasgenootjes zien wat voor moois u allemaal van onze joods-christelijke heilige heeft gekregen.

Archief