My grandfather pwnd the dreams of your grandfather, yesTof! Jan Peter mag vandaag weer eens langs bij het Witte Huis en zoals we weten levert dat altijd heerlijk ontspannen televisie op. Volgens de Volkskrant zouden Obama en Balkenende het wel eens goed met elkaar kunnen vinden omdat het beiden intellectuelen (wtf?!) zijn. Onzin natuurlijk, want Obama en zijn gezin waren dit weekend in Ghana waar ze een oud slavenfort bezochten. Een slavenfort gerund door Nederlanders, welteverstaan. Complicerende factor: de voorouders van Michelle (die vrouw, red) waren waarschijnlijk van Ghanese komaf en zijn dus zonder enige scrupule door opa Balkenende en consorten op de boot gezet. Afghanistan, raketschild en de crisis kunnen van de agenda. Vanavond op het acht uur journaal: een ouderwetse fittie. Wij doen onze patriottische plicht en zetten in op de Balk. Doet u hetzelfde?

Archief