Grijs is het nieuwe groenHoewel de SP nog steeds denkt dat problemen zichzelf gewoon oplossen, is vandaag klip en klaar bewezen dat internationale sancties helpen. In de Noord-Koreaanse hoofdstad Pyongyang werden demonstraties gehouden. U leest het goed: demonstraties, Noord-Korea. De demonstranten lieten hun afkeur blijken van de internationale sancties, en gaven daarmee voor het eerst in decennia weer in het openbaar hun mening. Gefeliciteerd! Ze lieten het niet bij laffe vakbondsliedjes als ‘Brul, brul, brul, Donner is een lul’ en ‘Mijn loon is mager, teringjan-kees de Jager’ maar kwamen met instant-classics als (vrij vertaald) ‘laten wij hen verpletteren’. De Noord-Koreaanse regering vatte het sportief op en deed zelf een duit in het zakje door te dreigen met een ‘Vuurzee van nucleaire vergelding’ richting de zuiderburen. De VARA heeft te kennen gegeven ook dit seizoen te willen uitzenden.

Archief