beaKoningin Beatrix (vorstin)
Wanneer de Mexicaanse griep echt uitbreekt, verhuizen we met de familie naar Engeland. Vanaf daar zal ik alle landgenoten toespreken via Radio Oranje. Canada is misschien nog een beter toevluchtsoord. Maar het is belangrijk dat de rest van Nederland doorgaat met de orde van de dag. We laten ons niet terroriseren door dergelijk natuurgeweld. Koninginnedag gaat volgend jaar, griep of niet, dus gewoon door.


lelePepijn Lanen (intellectueel geweten van De Jeugd Van Tegenwoordig)
Als mensen mij vragen ‘mag ik het zout’, zeg ik ‘never’, als die griep naar Damsko komt zeg ik ‘aju met die flu’. Kanker.
Ik ga sowiesotjes bij een chick die ik laatst geregeld heb, die chick werkt kankerhard bij een apotheek, regelen dat ze naast alle andere vitamientjes die ze altijd voor me meebrengt, me ook wat stripjes tamifluffer toestopt.
Dan trakteer ik haar op een wrap en mogen onze maats ook komen en dan noem ik het een wrap-party.
De Kaaanker!

Archief