pramnHilversum, 6 augustus 2009. Als het aan televisiemaker Prem Radhakishun (47) ligt, werkt hij vanaf aankomend televisieseizoen niet meer samen met Prem Radhakishun (47). Prem heeft het gehad met de misplaatste arrogantie en loze kreten van de televisiemaker. ‘Met Prem is niet te werken’, zegt Prem in een open brief in de Volkskrant. ‘Verschrikkelijk irritant hoe hij je steeds onderbreekt en overschreeuwt zonder ook maar iets toe te voegen aan de discussie. Ik wil best een programma met iemand maken, maar dan wil ik op de redactievergadering niet een half uur met m’n vinger in de lucht zitten omdat Prem nog niet klaar is zijn mening te geven en m’n koffie drinken uit Premmokken.’

Prem heeft inmiddels in RTL Boulevard gereageerd op de uitspraken: ‘Wat Prem allemaal over mij zegt is onzin. Hij is een leugenachtige idioot die maar wat roept om onder de aandacht te komen. Verschrikkelijk laag van hem. Hij schreeuwt iets in het wilde weg en vervolgens staat het direct in alle kranten. Zo laag en zo makkelijk.’

Of Prem nog voor de opnames van Premtime bijdraait, moet blijken. Vooralsnog lijkt hij weinig inschikkelijk: ‘Walgelijk die man. Als ik alleen al zijn kop zie moet ik kotsen, en dan nog komt er uit mijn mond meer zinnigs dan ik Prem ooit heb horen zeggen.’

Archief