mop-head Geef toe, u heeft ons gemist deze zomer. Het gevoel gaf geen uitgesproken neiging om Zoloft door uw Albert Heijn barbecueworst te pureren, of uw kat aan een touwtje aan het balkon te hangen. Neen, het was een onbestemd verlangen, een zacht sluimerende leegte. Maar wees niet langer bevreesd: we zijn terug. En hoe. JV heeft voor de nieuwe jaargang zijn literaire kapsel bijgepunt en StB is het best te omschrijven als ‘gebronsd’. JG eet al maanden rauw vlees en FvdR’s hitlist reikt tot aan de horizon. LvdG is zonder al te veel platjes uit Chersonissos teruggekeerd en NP verruilde het exotische New York City voor Friesland. We staan op scherp.

En dat alles om u te voorzien van uw tweewekelijkse literaire satire. Vanaf vrijdag te koop bij Athenaeum of op uw deurmat: het Intreenummer. Lees hoe StB haar een Douwtje geeft en Ivo Victoria zich hier thuisvoelt. JV bespreekt Pruis die Verhulst bespreekt die zijn jeugd opnieuw bespreekt. Verder natuurlijk een vlijmscherpe troonrede en een cursus hoe u een langgekoesterde droom in vervulling kunt laten gaan: redacteur worden. En nog veel meer in een dubbeldikke editie. Voor u, om het goed te maken.

Heeft u nog geen abonnement? neem er een. Dat is beter voor ons allemaal.

Archief