MeiLief
Nieuws uit de grachtengordel. Trek de prosecco open! Vers van de pers. Niemand minder dan Mei Li Vos wordt de nieuwe burgemeestrice van Amsterdam. Guusje ter Horst, pak maar in. Job Cohen? Wie was dat ook alweer. Alweer de tweede briljante zet van de PvdA deze maand. Zit zo: PvdA en D66 komen er niet uit in 020, iets met de dubbele kin pet van Lodewijk Asscher. Enige optie: snel na het officiele afscheid van Cohen, gisteren, snel een nieuwe burgemeester aanstellen. Amsterdam een burgemeester, en D66 en de PvdA kunnen weer verder. Alles koek en ei. En zo geschiedde. Doet natuurlijk niets af aan de geweldige kwaliteiten van onze Mei (groot denker, briljant strateeg, supercute). Mei Li, gefeliciteerd! Mei Li ook feliciteren? Dat doet u hier.
UPDATE: Mei Li ontkent nog op Twitter. Wikipedia gelooft er inmiddels wel in.
UPDATE: Mei Li op Twitter: ‘Na het weekend meer nieuws’ (!!)

Archief