Portret redactie Propia Cures

Omdat je die plaat 2 Many DJ’s toch al twintig keer gedraaid hebt. Omdat je aan je vriendin beloofd hebt nooit meer naar Grace Jones te luisteren. Omdat zelfs het pak van Benjamin Herman onder de modder zal zitten.

Daarom staat Propria Cures zondagochtend in de Magneetbar op Lowlands. Om je de ochtend door te slepen, desnoods met geweld. We hebben Leon Verdonschot, de enige schrijver die een bokswedstrijd met Tommy Wieringa heeft gewonnen. Oud-gastredacteur Herman Koch zal vanaf de zijlijn cynisch commentaar geven. Onze vrolijke vrienden van Fokke en Sukke zijn ook vroeg uit de veren,  om live te bewijzen dat je in 10 minuten vijf verschillende kranten, tv-gidsen en actualiteitenprogramma’s van cartoons kan voorzien. Jakhals Frank doet de presentatie en een dansje. Wij van de redactie zullen zelfs uit onze schulp kruipen om onze bleke gezichten aan het publiek te laten zien. JG maakt zijn onovertroffen macchiato’s voor het publiek, JV en StB zorgen dat niemand de zaal uit kan, en OK en JS dragen voor uit eigen werk.

Jammer dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn.

Archief