Juf, ik moet nodig!Kut. Is er eindelijk eens een politicus die zich onvoorwaardelijk uitspreekt voor de vrijheid van meningsuiting, krabbelt hij weer terug. Mark Rutte pleitte gisteren voor het afschaffen op het verbod op godslastering en nam met gestrekt been ook nog eens de holocaustfetisjisten mee. Feest! Wie de holocaust ontkent is een mongool van paralympische proporties, maar dat mag nooit leiden tot strafvervolging. En het was de hoogste tijd dat het eens hardop gezegd werd. Kudo’s voor Rutte dus, die echter binnen 24 uur weer in de min duikt. Holocaustontkenning moet gewoon strafbaar blijven, al zijn er situaties denkbaar waar men niet hoeft te vervolgen. Als u blank en Katholiek bent bijvoorbeeld. ’s Avonds een vent, ’s morgens een vent, Mark. Bent u ook boos en verdrietig? Krabbel dan ’terug’ op de Hyve van Mark.

Archief