PC, taking out the trash since 1890Voor Jan Dijkgraaf geen nasi, pasta of anderszins exotisch voer. Hij houdt het gewoon bij vlees en aardappelen, met een duidelijke voorkeur voor het laatste. De voorverpakte aardappelen worden tot aan het laatste krieltje leeggesnoept, voor de vleesproducten gaat die vlieger niet op. Is het een sluimerend vegetarisch schuldgevoel? Zijn het de darmpjes? Feit is dat Propria Cures opmerkelijk veel onaangevreten vlees terugvond in het vuilnis van Dijkgraaf. Lappen achterham, onsje kipfilet en een verpakking boerenmetworst waarvan driekwart nog op consumptie lag te wachten. Smaakproeven door de meelopers wezen uit dat bijna alle producten nog binnen de houdbaarheidsdatum vielen. De redactie acht het waarschijnlijk dat de eetlust van Dijkgraaf – net als die van ons – heeft geleden onder de laatste editie van HP/de Tijd. Maar godallemachtig Jan, voor je ons bedreigt: eet eerst maar eens netjes je bordje leeg.

trash1< Getormenteerd door de gedachte van huilende biggetjes, laat smulpaap Dijkgraaf de boerenmetworst liever staan. trash2
Een van de weinige vleesproducten die de onvoorwaardelijke goedkeuring van Dijkgraaf kan verdragen: Indian Mysterie Speklappen. Ideaal als prelude voor een avondje Pocahantas of Bollywood kijken.

Archief