'Met dit gebit bijt ik de neus van Clairy Polak eraf'Landgenoten. Er gaat geen dag voorbij of onze volksvertegenwoordigers werken met veel ijver en vlijt  aan voorstellen die ons vaderland nog mooier zullen maken. Omdat wij een door en door democratische partij zijn, stellen wij u graag op de hoogte van onze vorderingen. Deze week aandacht voor de Kamervragen die lid Bosma aan de minister van Cultuur stelde naar aanleiding van schaamteloze pogingen tot indoctrinatie van kinderzieltjes  middels het televisiebeeldprogramma ‘Power Rangers’.

1. Bent u bekend met het programma ‘Power Rangers’, een schandelijke uitwas van het de onverzoenlijke leer van het multiculturalisme?

2. Heeft u kennis genomen van de vele kleurrijke karakters en in het bijzonder de zwarte Power Ranger?

3. Is de minister het met mij eens dat het hoogst onwaarschijnlijk is dat zwarte Power Rangers  een baan hebben, laat staan zich bekommeren om het redden van de wereld?

4. Acht de minister het verstandig dat de zwarte Power Ranger in vrijwel iedere aflevering kleimannetjes te lijf gaat en daarmee aanzet tot rassenhaat en etnisch gemotiveerd geweld?

5. Zet een ander personage, de groene Power Ranger, aan tot klimaathysterie en het verafgoden van smeltende ijsberen? Zo ja; is de minister het met mij eens dat de groene Power Ranger zijn linkse hobby’s dan maar op de Noordpool moet uitvoeren?

6. Zouden kinderen niet gebaat zijn bij realistische en leerzame televisie? En zou het dan niet zo moeten zijn dat de zwarte Power Ranger in plaats van tegen buitenaardse vijanden te vechten, zijn vrienden in het buurthuis ophaalt om met gezwinde spoed de roze Power Ranger te verkrachten?

Volgende week: vragen over het schandelijke personage ‘meneer Cactus’, een beschamende buiging naar links voor de ongetemde woestijnvolken van Noord-Afrika.

Archief