Pas op, of ik sloop je vork ookSBS6 komt vanavond laat met een exclusief interview met Uri Geller over zijn vriendschap met Michael Jackson. Exclusief? In Nederland ja, alle andere West-Europese zenders hebben de rechten ook. Wat Geller opstrijkt voor deze exclusieve beelden is niet bekend. Ongetwijfeld mag de bekendste toverjood sinds Jezus flink vangen voor zijn ontboezemingen. Genoeg voor een nieuw setje tafelzilver. Dan mag je wel een paar traantjes plengen in de met veel bombarie gelanceerde promo, maar dat is een oplichter wel toevertrouwd. Zo tuk was Michael Jackson namelijk niet op joden. Echte mannen kijken vanavond naar Master and Commander: far side of the world op RTL5. Russell Crowe doceert in dit prachtige kostuumsdrama hoe u schepen entert en tot zinken brengt. Handig, met de Gay Pride zo voor de deur!

Archief