ramsj-2

Géén idee wat we ermee moeten: 50 keer de nieuwe Henk Spaan, De rapen zijn gaar. Zomaar ineens op de redactie. Een juweeltje waarin Spaan ons meeneemt naar zijn tweede huis in Frankrijk; waarin hij een weergaloos portret schetst van de gewone Franse man; waarin hij met oog voor detail het burgermansleven op de hak neemt; nog nooit werd het leven op het Franse platteland met zoveel gevoel geschreven; dit is hét boek over een tweede huis in Frankrijk dat alle andere boeken over een tweede huis in Frankrijk overbodig maakt. Enfin, WIJ HOEVEN ZE NIET. De hoogste bieder mag ze komen ophalen. Alle 50. Bieden kan op jv@propriacures.nl of in de comments. Deadline sluit op 23 juni om 17.00 uur.

UPDATE: Verkocht! Voor 22,50 aan de heer De Vriend uit Raalte. U kunt ze alle vijftig komen ophalen op de redactie.

Archief