fanHet is een week na De nacht van de stoffige literatuur, dus de recensenten van cultuurdigizine 8Weekly hebben hun paar honderd woorden over het feest die avond net af. 8Weekly-recensent Frank Heinen (pas op: houdt van Krezip) is laaiend enthousiast over ‘Propria Cures, Neêrlands oudste én bekendste studentenblad‘. ‘Hilarisch‘ noemt hij de voorgelezen stukken. Over Wieringa: ‘Nonchalant, maar met een stem die resoneert tot in de uithoeken van het Comedytheater‘  en ‘als een klassiek componist die even laat zien dat hij ook een briljant songfestivalnummertje in elkaar kan draaien‘. De beste grap van de avond vindt Frank die over Rosenboom (‘In de volgende PC vindt u Thomas Rosenboom op ware grootte. U kunt hem uitknippen en als boekenlegger gebruiken.’) Frank, we zien je inzending voor de PC-Onthooftprijsvraag wel verschijnen. Misschien behoor je ook ooit tot het eliteclubje uit Oud-Zuid (behalve JS en OK: Centrum, JV: Noord, JG: lelijk West, StB: geen vaste verblijfplaats).

Archief