gezellieMensen, bedankt! Jullie kwamen in groten getale naar het Comedy Theater om 15 euro neer te tellen voor een paar vermoeiende voordrachten. Velen van u besloten na het sluiten van de bar om een abonnement te nemen, de binnengekomen fondsen worden dit weekend nog omgezet in drank en hoeren. Voor de afwezigen een kleine samenvatting: JV werd door verschillende nieuwe vrouwelijke abonnees gevraagd of hij PC ‘dan ook zelf kwam langsbrengen’, StB zat de hele avond op een stoel voor zich uit te staren onder de noemer observeren, JG werd verliefd op Ellen Dikker en haar bijna gelijknamige borsten, OK verkocht minstens vijftig kaarten aan overhemdjongens met semilang sluik haar, Thomas Rosenboom werd onder de voet gelopen door een polonaise van oud-redacteuren en onze nieuwe meeloper is nog steeds bezig met opruimen. Het was leuk.

Archief