Sylvia Hoeks/foto Erik Kampherbeek2009 belooft een goed jaar te worden voor degenen die sinds Turks Fruit geen goede Nederlandse trekscène in de bioscoop hebben gezien.

Voor de liefhebbers van seks die altijd weer eindigt in huilen (‘maar schatje, dat vond je toch juist lekker?’), Tirza van Grunberg wordt verfilmd, met de altijd erogene Sylvia Hoeks in de titelrol. Dus als u ook vindt dat het genot van de beleving van seksualiteit eigenlijk de vernedering is, weet u waar u moet zijn. Maar de film is ook uitermate geschikt voor liefhebbers van pedofilie, seks met terroristen, gedwongen seks, betaalde seks en verzonnen seks. Grunberg is na twee romans namelijk al uitgekeken geraakt op de missionarispositie.

Bent u meer van snelle seks na een vlotte babbel? Kluun wordt ook verfilmd. Carice van Houten zal in de rol van de vrouw die bij de dokter komt, eerst moeten acteren dat ze enorme borsten heeft, daarna dat ze er geen heeft. Een hele prestatie, maar als iemand het kan, dan is het Carice wel. Goed nieuws: we hebben ons door iemand die Komt een vrouwtje bij de dokter daadwerkelijk gelezen heeft, laten vertellen dat de seks stopt zodra de borsten eraf zijn.

En de seksscène’s in de film van Robert Vuijsje’s ‘Alleen maar nette mensen’? De casting moet nog gedaan worden, maar wij tippen pornoster Amber Elisa, bekend van het huis van Rapper Steen en die sekslijn met die dikke kale vent in een roze chevrolet. Met zekerheid weten doen we het natuurlijk niet. De enige andere donkere acteur die wij kennen is namelijk Hakim.

(laatste tip: Propria Cures bevat geen nietjes, en is dus ook goed bruikbaar als hygiënedoekje)

Archief