Op negen staat ex-VVD’er Menno Ludriks (26). Hij is fractiemedewerker in de Tweede Kamer voor de PVV en heeft een hbo-opleiding Europese Studies gedaan. Ludriks is filmgek en staat op de aftiteling van de film De Dominee als assistent art-director. Zelf maakte hij korte lowbudgetfilmpjes.

Interessant achtergrondartikel in de Volkskrant. Niet omdat Wilders een hbo’er op zijn lijst voor de Europese verkiezingen zet (geen betere manier om je minachting voor het europarlement te uiten) maar vanwege Menno Ludriks. Een PVV-man in hart en nieren die toevallig ervaring heeft met het maken met low budget films. Heel verdacht allemaal. Leest u vooral ook over de rest van de kandidaten. Een bonte verzameling van rappers, zweefvliegers, regio-omroep presentatoren en veredelde havenwerkers. U vond Wilders’ Tweede Kamerfractie al een rariteitenkabinet? You ain’t seen nothing yet.

Archief