hansHet was even wachten, maar hij is er! Dé nieuwe Hans Ratsma! Zojuist in de mail: Intrigerende nieuwe roman over liefde en overmogen. Geachte dames en heren. Zojuist is bij onze uitgeverij een fascinerende roman uitgekomen van de in het Friese Oosterwolde woonachtige schrijver Hans Ratsma, oorspronkelijk afkomstig uit Santpoort. Een geval van liefde is een verhaal over Alfred en Nora Verlaan die in de stilte van de Finse bossen tot verwarrende ontdekkingen komen met betrekking tot hun huwelijk. Nora beseft dat geen mens de kans krijgt aan zijn herinnering te ontsnappen en het verleden een nieuwe vorm te geven, en neemt een dringend besluit. Indien u een recensie-exemplaar wilt ontvangen, horen wij graag van u. Met vriendelijke groet, Martine Kamphorst. Recensie-exemplaar aanvragen kan hierrrrr. (foto: een man die ook Hans heet)

Archief