wilders

Den Haag, 4 juli. Het zit de PVV van Geert Wilders mee. Nadat zijn beweging virtueel de grootste van Nederland is geworden en hij ook Europees een grote overwinning boekte, maakte hij vandaag op een persconferentie bekend een tijdmachine te hebben uitgevonden.

De politicus toonde zijn apparaat aan de verzamelde internationale pers. De machine is circa twee bij anderhalf meter en is voorzien van een geavanceerd beveiligingsmechanisme zodat andere parlementariërs er geen gebruik van kunnen maken. Wilders: ‘Om een tsunami van tijdreizigers te voorkomen.’ Volgens de blonde Limburger heeft hij het apparaat uitgevonden op initiatief van zijn achterban: ‘Op onze bijeenkomsten valt het mij vaak op dat onze achterban terug wil naar het verleden. Gezien het schandelijke linkse cordon-sanitaire was een tijdmachine de enige reële optie om dat te bereiken.’

Onmiddellijk na de presentatie ontstond er consternatie over de tijdmachine. Desgevraagd bevestigde Wilders dat men met het apparaat tot enkele miljoenen jaar terug in de tijd kan reizen. De fracties van Christenunie en SGP beschuldigden de PVV-voorman daarop direct van kiezersbedrog en loze retoriek. De machine is inmiddels door Wilders zelf getest. Naar eigen zeggen heeft hij begin juni in 1092 enkele maanden meegevochten in de reconquista van Valencia op de Moorse bezetter.  De uitvinding van Wilders heeft geleid tot grote gevolgen voor de bezetting van zijn fractie.

Zijn nummer twee, Fleur Agema, kwam eind 17e eeuw om het leven bij een heksenverbranding. Dion Graus heeft zijn ontslag aangeboden en bekend gemaakt de rest van zijn leven te slijten bij de neanderthalers. Wilders denkt de ontstane problemen te kunnen oplossen door terug in de tijd te gaan en de oprichting van de Europese Unie te dwarsbomen. Op die manier heeft hij vier extra krachten tot zijn beschikking.  Geert Wilders besloot zijn persverklaring met de mededeling voorlopig niet naar de toekomst te zullen reizen: ‘Daarin zijn we eigenlijk niet zo geïnteresseerd.’

Archief