Aardappels met jusDat mensen nieuwe technologie gebruiken om mensen pijn te doen. Dat nieuwe media, bedoeld om mensen bij elkaar te brengen, gebruikt worden om tegenstellingen te creëren. Dat het internet gekaapt is door hufters en niemand het wat lijkt te schelen.

Propria Cures is van mening dat het ook anders kan. Geef het web terug aan hen die puur van hart zijn. Mensen die constructief willen bijdragen aan de samenleving , het laffe cynisme laten staan en kiezen voor daadkracht en betrokkenheid. Nee, vrijheid van meningsuiting is geen vrijbrief om te kwetsen. Ja, ook digitaal kun je bouwen aan een mooie toekomst.

Met trots presenteren wij daarom propriacures.nl. Een weblog met inhoud waar iedereen mag reageren, zolang u het maar netjes houdt. Want internet mag dan wel modern zijn, wij zijn dat zeker niet.

De redactie

P.S. Soms hebben we ook plaatjes van lekkere wijven

Archief