JV maakt kenbaar dat hij geslachtsrijp isJan Smit die een knuckle sandwich krijgt opgediend bij de plaatselijke palingboer? Boeien! Het echt belangrijke showbizznieuws van deze week was toch wel de zwangerschap van Aaf Brandt Corstius. Wereldberoemd als tafeldame, columniste en dochter van. Het bericht vermeldt niet de naam van de vader, maar wel dat Aaf halverwege haar zwangerschap is. Dat betekent dat ze begin maart zwanger moet zijn geraakt. Op het Boekenbal bijvoorbeeld! En wat vonden wij in ons archief? Juist. Een knus samenzijn tussen JV en Aaf Brandt Corstius op het eerdergenoemde evenement. Onze redacteur (rechts) lijkt het bijzonder naar zijn zin te hebben, terwijl Aaf op links haar eierstokken als maracas tekeer hoort gaan. Volgens ooggetuigen duurde de ontmoeting slechts enkele momenten, maar uw redactie weet: meer heeft JV ook niet nodig.

Archief