Nederlandse manFransen zeggen het, dus is het waar: Nederlandse mannen zijn de enige mannen OOIT die minder vaak dik zijn dan de vrouw. Trots? Doe maar niet. Uw vriendin leest de Marie-Claire, kijkt soapseries met allemaal volmaakte mensen en wordt dag-in-dag-uit geïndoctrineerd met onhaalbare schoonheidsidealen. Elke nacht valt ze huilend in slaap met een wortel in haar mondhoek en de zweetresten van het obsessief spinnen nog op haar voorhoofd. En dan nog presteert u het om er een gezonder gewicht op na te houden. Wat moeten mensen wel niet denken als ze u en dat varken in pumps op straat zien lopen? Dat als u in een restaurant nog met de soep bezig bent, uw wederhelft al haar tweede varkensschnitzel naar binnen aan het stouwen is? U moest zich schamen. De echte man heeft allang geen penis meer.

Archief