blauweogen

Gisteren is Celine mijn dochter van 13 (in het boek heet zij Sanne) in elkaar geslagen op de school in Torremolinos. Nu de promotie op gang komt van het nieuwste boek van mij D.I.E.F. blijkt weer mijn naam gekoppeld te zijn aan die verdomde site van retecool.

Vele Nederlanders hier in Spanje kennen nu dus ook het verhaal wat vol met leugens staat en dat resulteerde in het in elkaar slaan van mijn dochter. HOE GESTOORD KAN MEN ZIJN. Ze heeft een behoorlijke zwelling in d’r gezicht en een behoorlijk blauw been. Godzijdank is de politie hier niet zo makkelijk als in Nederland en wordt er goed actie ondernomen die Nederlandse jongen moet voorkomen in Malaga van mij mag hij meteen levenslang hebben. Mijn kinderen hebben al genoeg achter hun kiezen gehad dit MOET stoppen. D.I.E.F. moet dus echt een bestseller worden.

Lieve vrienden help ons.

Liefs Anton

En als u ons nog meer van dit soort berichten stuurt, doen we het nog eens dunnetjes over. Dat terwijl JG normaal hééél lief is voor dertienjarige meisjes.


PERSBERICHT: Abdelkader Benali inspireert jongeren. Workshop en coaching schrijven in aanloop naar Kunstbende Gelderland.Op 22 mei aanstaande verzorgt schrijver en oud-Kunstbende-winnaar Abdelkader Benali een workshop schrijven in het Lindenberg Theater in Nijmegen. De workshop is bedoeld voor jongeren van 13 tot en met 18 jaar die mee willen doen aan de Voorronde Kunstbende Gelderland. Naast tips over schrijven krijgen zij ook advies over het
voordragen van hun tekst. Daarnaast kunnen ze hun inzending voor Kunstbende opsturen naar een professionele
schrijfcoach voor commentaar.

U laat Abdelkader Benali achter in een zaal vol minderjarigen. Weet u dat heel zeker?


Goedemorgen,

Sinds een jaar verkoop ik, naast mijn baan als stewardess bij de KLM, verschillende fotoshoots in mijn thuisstudio in Amsterdam. Samen met een visagiste hebben we een aantrekkelijk pakket aan verschillende fotoshoots en hier wil ik graag meer bekendheid aan geven. Naast modellen of castingfoto’s boeken mensen tegenwoordig ook fotoshoots als een uitje of bijvoorbeeld om meer zelfvertrouwen te krijgen. Daar spelen we met onze verschillende fotoshoots goed op in.
Graag wil ik uw doelgroep ook bekend maken met ons product. Een advertentiebudget hebben we echter niet of is echt heel laag. Daarom vraag ik me af wat de andere mogelijkheden bij jullie zijn. Zelf zit ik te denken aan een bel&win actie, nieuwe abonneecadeau, of een nieuwswaardig artikel met een free gift. Afhankelijk van het idee kunnen we 1 of 2 gratis fotoshoots aanbieden in de verschillende vormen. Maar misschien zijn er ook andere ideeën die u heeft en past bij ons product.

Vriendelijke groet,
Martine Dijkstra

Een nieuwswaardig artikel in PC? Nee, dat is geen optie. Graag nodigen wij u op de redactie uit om alternatieve betaalmethoden door te spreken.

Archief