Wat leuk dat u allemaal via nujij.nl op deze site bent gekomen, stelletje sensatiezoekers. Terwijl u een nationaal trauma aan het opbouwen was met NOS-herhalingen, zaten wij lekker in het zonnetje een biertje te drinken. Oké, behalve JG, die heeft de hele dag gewerkt aan één fotograp. Speculeren over een mogelijke schuldige van het verkeersincident kunt u doen op GeenStijl. Patrick Kluivert, Marco Bakker, Katja Schuurman zijn al weggestreept. Morgen zijn overigens alle festiviteiten afgelast, uit respect voor de nabestaanden van de mensen die morgen komen te overlijden.

Update: Omdat sommige commenters de nochtans vetgedrukte mededeling dat de man op de foto NIET de dader is negeerden, hebben we de foto verwijderd. Zodra u leert lezen gaan we weer over tot het plaatsen van daderprofielen. Tot die tijd kijkt u maar Hart van Nederland.

Archief