HuilieJoehoe! Allemaal weer een beetje bekomen van de schrik? Na de laffe actie van Karst Tates, liet respectvol Nederland zich van zijn beste kant zien. Zo annuleerde verschillende omroepen programma’s die te frivool zouden zijn. Andere tijden (met die lolbroek van een Hans Goedkoop), DWDD en het 538-concert werden afgelast. Het concert werd vervangen door de sobere rolprent X-men. In Arnhem zijn vijf minuten stilte gehouden. Twee minuten meer dus, dan destijds voor de slachtoffers van 11 september. ReSpEcT!! In Utrecht werd muzikanten gevraagd geen live-muziek te spelen, maar alleen nog muziek van cd’s te laten horen. Van studiomuziek gaat namelijk een troostende werking uit. Ambassades werden door MinBuza gevraagd om geen alcohol te schenken. Sinds de aanslag stierven er 6000 mensen aan aids, werden er in Latijns-Amerika 13.458 vrouwen verkracht, rende ondergetekende al vier keer richting toilet wegens een verkeerd gevallen oranjetompouce en gingen enkele tienduizenden dood aan de honger. Fijn dat u meeleeft. Niet vergeten lid te worden van de ‘Geef steun aan de nabestaanden en gewonden in Apeldoorn op Koninginnedag’-hyve. We hebben al meer dan vijftien keer zoveel leden als de ‘save Darfur’-hyve. Doen, hé!

Archief