m1dz8gaauay7In 2007 sprong een 17-jarige toeriste van een gebouw in Amsterdam na het eten van paddo’s. Ondanks het feit dat de meeste paddotoeristen veilig op de Wallen blijven en geïntrigeerd naar de ribbels op een dildo staren, leidde dit uiteindelijk tot een paddoverbod.

Gisteren sprongen twee mensen van een flat, genaamd Kikkerstein (mwuhah) in de Bijlmer. Vandaag bleek het te gaan om twee  illegaal verblijvende toeristen, die grote hoeveelheden coke in huis hadden. Geschrokken buurtbewoner Shanuiqa Stadwijk: ‘Ik oeweet niet oewaarmee die papi’s die sos oewersneden hadden, maar ik moet die shit ook hebben. Ze zaten seekur in die kankerspange trip!’

Stemmen gaan nu op in de stadsdeelraad om dealers betere voorlichting te geven bij de verkoop van harddrugs. Maar een lik-op-stuk-beleid is nu vereist. Regering, verbied nou eens die cocaïne!

Archief